Otvaranje vlastitog centra za učenje

Postanite franšizni partner

KUMON je u potrazi za predanim stručnjacima i voditeljima koji su ozbiljno zainteresirani za obrazovanje, djecu i izgradnju bolje budućnosti. Uz KUMON, tu strast možete pretvoriti u stvarnost ako postanete partner KUMON franšize i pokrenete vlastiti KUMON centar za učenje.


Nije vam potrebno posebno obrazovanje u sektoru obrazovanja kako biste postali korisnik franšize. Mnogi su naši instruktori u prošlosti radili u području prava, financija i ekonomije te su stekli dobra iskustva s KUMON programima unutar vlastitih obitelji.

 • Nudimo vam mogućnost pokretanja i vođenja vlastite tvrtke te istodobno pomaganja djeci da ostvare svoj potencijal.
   
 • Proći ćete opsežno osposobljavanje u našim centrima za osposobljavanje i postat ćete dio međunarodne mreže KUMON-a zajedno s ostalim našim instruktorima koji redovito izmjenjuju iskustva te uživaju čineći nešto za djecu u svojoj okolini.
   
 • Naš tim za franšizno poslovanje pomaže vam u svim fazama, od osnivanja do otvaranja centra i savjetuje vas o tome kako ćete svoj centar za učenje učiniti poznatim na lokalnoj razini.
   
 • Uz minimalnu naknadu za pokretanje možete uz pomoć našeg tima za franšizno poslovanje u roku od tri do šest mjeseci otvoriti vlastiti centar za učenje.

Što znači biti partner KUMON franšize


Mnogi naši korisnici franšize odlučuju se za partnerstvo s tvrtkom KUMON jer koristeći našu metodu imaju jedinstvenu ponudu na tržištu privatnog obrazovanja koje nas izdvaja od svih ostalih pružatelja: mi činimo djecu „pametnijima”. Istodobno smo dijelom svjetski poznatog brenda, naš rad i materijali odlikuju se kvalitetom i imamo više od 60 godina iskustva.

Korisnici franšize opsežno se obrazuju i osposobljavaju za KUMON instruktora, te dobivaju veliku pomoć našeg tima za franšizno poslovanje i tima za marketing. Savjetujemo vas i podržavamo, te sudjelujemo pri osnivanju, stvaranju i stavljanju na tržište vašeg poduzeća. Postajete dio mreže onih koji dijele viziju učenja od djece kako bi i sami postali bolji! Djeca su puna individualnih potencijala i sposobnosti, a mi ih nastojimo otkriti i razviti, što čini naš posao uzbudljivim.

najčešća pitanja

Koji su moji troškovi?

U nastavku ćete saznati više o troškovima i prednostima vlastitog KUMON centra za učenje.

 • Naknada za pristup KUMON zajednici iznosi 3 000 EUR (PDV uključen).
   
 • Troškovi za uređivanje vlastitog KUMON centra za učenje ovise o čimbenicima o kojima želimo individualno s vama razgovarati.
   
 • KUMON model poslovanja trudi troškove ulaganja održati umjerenima.
 • Cijenu i ugovorne uvjete s klijentima određujete sami. Nama plaćate minimalnu naknadu za franšizu po prijavljenom učeniku i to tek na početku sljedećeg mjeseca, kada prikupite mjesečne naknade od roditelja.
   
 • Naknada za franšizu uz znanje i upotrebu marke KUMON obuhvaća materijale koji su potrebni vašim učenicima za individualan napredak. Stoga su vaši tekući izdaci pregledni i nastaju uglavnom iz najamnina i troškova osoblja.

KUMON brza provjera

Pomoću naše brze provjere saznajte odgovara li vam partnerstvo s KUMON franšizom.

Obratite se našem timu na 0049 211 522 55 25, kako biste saznali odgovara li usprkos tome vaša kvalifikacija KUMONU.

Žao nam je, KUMON instruktori moraju imati valjanu dozvolu za rad.

Je li potrebna valjana vozačka dozvola ovisi o individualnim čimbenicima. Obratite se našem timu na 0049 211 522 55 25 kako biste saznali je li u vašem slučaju potrebna vozačka dozvola.

Biti Kumon instruktor znači upravljati svim aspektima vođenja tvrtke. Obratite se našem timu na 0049 211 522 55 25 kako biste raspravili je li ovo prikladna prilika za vas.

Biti KUMON instruktor znači upravljati svim aspektima vođenja tvrtke. Obratite se našem timu na 0049 211 522 55 25 kako biste raspravili je li ovo prikladna prilika za vas.

Potreban vam je minimalni kapital od 3000 EUR za otvaranje KUMON centra za učenje.

Čestitamo, vi ste upravo ono što tražimo!

Ispunite sljedeći obrazac i zatražite povratni poziv jednog od naših djelatnika.

Postoji li dijete u mojoj okolini koje želi učiti s KUMON-om?

Proveli smo istraživanja o potencijalnim KUMON učenicima u cijeloj Hrvatskoj. Upotrijebite našu funkciju pretraživanja kako biste pronašli mogućnosti za otvaranje KUMON centra za učenje u svojoj blizini.


Što je KUMON?

Kumon Institute of Education osnovao je 1958. godine u Japanu Toru Kumon, koji je bio otac i učitelj matematike.

Po želji supruge Teiko, Toru Kumon je izradio niz radnih listova s matematičkim zadacima za svojeg najstarijeg sina Takeshija, tadašnjeg učenika drugog razreda osnovne škole, koji su bili prilagođeni njegovim potrebama. Na taj je način ostvarena metoda samostalnog učenja.

KUMON se neprestano razvija. U međuvremenu smo uz matematički program ponudili i program engleskog jezika. Neprestano učimo od naših učenika i instruktora kako bismo što učinkovitije oblikovali naše programe.

KUMON se i dalje zalaže za temeljno načelo Torua Kumona: pomoći što većem broju djece da se akademski razvijaju i ostvare svoj potencijal.
Što je KUMON?

Naš postupak zapošljavanja

Pretražite teme za pomoć

Upotrijebite sljedeće teme kako biste saznali više o Kumonu.