KUMON CONNECT: Uvijek uz vas

KUMON CONNECT – nova digitalna studija

KUMON metoda učenja izvodi se putem papirnih radnih listova diljem svijeta više od 60 godina. Ovi radni listovi razvili su se od onih koje je učitelj matematike i roditelj, Toru Kumon, izradio za svoga sina, uključujući smostalno učenje malim koracima i svakodnevnu praksu.

Nakon mnogo godina postizanja akademskog uspjeha korištenjem papirnih radnih listova, sa zadovoljstvom predstavljamo KUMON radne listove u digitalnom formatu putem KUMON CONNECT-a, čineći isprobane i testirane KUMON radne listove još pristupačnijim i praktičnijim za učenje pomoću tableta i stylus olovke.
Mogućnost pristupa dodijeljenom radu na tabletu putem KUMON CONNECT-a znači da vaše dijete može lako preuzeti svoje zadatke i odmah dobiti sljedeće setove radnih listova od svog instruktora. Djeca mogu koristiti KUMON CONNECT u razredu baš kao što mogu i papirne radne listove, a kada dovršavaju svoje dnevno učenje izvan centra, zadaci će im uvijek biti prikladno prikazani ispravnim redoslijedom kojim ih trebaju ispuniti.

Kao roditelj, na KUMON CONNECT-u imat ćete pristup podacima o napretku vašeg djeteta, a vaš instruktor im može poslati komentare podrške, dati korisne savjete za učenje i prilagoditi njihovo učenje u skladu s tim.

KUMON učenici mogu koristiti vlastiti tablet i stylus olovku za učenje prema KUMON programu koristeći KUMON CONNECT, koji je trenutno dostupan za korištenje s nizom kompatibilnih uređaja:
Kognitivne prednosti pisanja
Praktičnost digitalnog

Predstavljamo KUMON CONNECT

Prednosti učenja uz KUMON CONNECT:

  • Sve kognitivne prednosti pisanja odgovora uz koristi i pogodnost digitalne platforme
  • Dodijeljeni radni listovi za učenje mogu se automatski isporučiti i prilagoditi prema potrebi, čak i ako učenik ne može prisustvovati nastavi u centru
  • Jasno i uredno učenje bez neuvezanog papira kod kuće
  • Pristup dodijeljenim zadacima od kuće, tijekom odmora ili u vrijeme kada ne možete ići u centar
  • Učenici mogu vježbati točnost, rukopis i vještine dobre prezentacije bez nereda od olovke i gumice
  • Praćenje napretka vašeg djeteta kroz razine, uz pristup podacima o učenju i rezultatima vašeg djeteta.