3 min pročitano

Program za engleski jezik KUMON

Lip 2021
Program za engleski jezik KUMON

Jeste li znali da Vaše dijete od druge godine života može učiti engleski jezik s KUMONOM? Naš program za učenje je usmjeren tome. Jer mala djeca, kao što je poznato, mnogo bolje uče strane jezike kao nikada više kasnije u  životu. Oni jezik uče sasvim prirodno, jednostavno, kao drugi materinski jezik. I znatiželjna su!
 
Naš audio-vizualni materijal za učenje prilagođen je želji male djece za učenjem. U svakodnevnom kratkom, ali intenzivnom kontaktu s jezikom prvo slušaju engleske riječi i zatim ih ponavljaju.  Uz to gledaju šarene slike i razumiju ono što čuju.
 
Od riječi postaju rečenice koje Vaše dijete može brzo ponoviti, samostalno izreći i razumjeti. Ono uči jezične strukture i razvija osjećaj za jezik. Oponašanjem glasova na materinskom jeziku na audio snimkama osim toga razvija izvrstan izgovor.
 
Vaše se dijete može svakodnevno radovati onome što već zna i može otkrivati novo. Slika li Vaše dijete rado? Ako voli koristiti olovku, s engleskim jezikom KUMON može naučiti i pisati i čitati. Slično kao i sportu ili u glazbi ne ograničavamo Vaše dijete. Naš program učenja seže sve do čitanja zahtjevnih izvornih tekstova. Vaše dijete može u programu napredovati dalje koliko želi! Iz svjetskog iskustva znamo da djeca mogu rano daleko napredovati i da im je kasnije u školi vrlo lako.
 
Djeca vole „sve raditi samostalno“. I tu želju ispunjava KUMON. Nitko ne podučava Vaše dijete. Voditeljica centra za učenje ga prati i decentno mu pomaže, no Vaše dijete uči samostalno i tako sasvim usput razvija sposobnost koncentracije, samostalno učenje i sposobnost rješavanja novih izazova. No, nije samo: Pored njega, u stvarnom ili virtualnom prostoru, uče druga djeca svih uzrasta s materijalom koji je njima prilagođen.
 
Dogovorite sastanak za upoznavanje s Vašim djetetom u centru za učenje u Vašoj blizini. KUMON nudi učenje licem u lice i online učenje po izboru. Moguća je i kombinacija.