O KUMONU

KUMON je najveći pružatelj izvanškolskog obrazovanja u svijetu. Nudimo individualizirane programe iz matematike i engleskog jezika koji pomažu svakom djetetu, neovisno o njegovim sposobnostima, da napreduje i ostvari svoj potencijal. Naš cilj je da se svako dijete razvije u samostalnog naprednog učenika s pozitivnim stavom prema učenju. KUMON metoda učenja omogućuje djeci da samostalno uče pod vodstvom instruktora, da preuzmu odgovornost za vlastiti proces učenja i razviju potrebno samopouzdanje za ostvarenje svojih namjera i ciljeva.

Toru Kumon, otac i nadareni učitelj matematike, osnovao je institut Kumon Institute of Education 1958. u Japanu. Kako bi podržao sina Takeshija u poboljšanju matematičkih sposobnosti, stvorio je tada ono što je danas matematički program KUMON. Naši su programi danas posvećeni razvoju vještina engleskog jezika i matematike. Učeći od učenika i instruktora, neprestano radimo na razvoju naših materijala kako bi bili što učinkovitiji. KUMON i danas čvrsto predstavlja osnovno načelo osnivača Torua Kumona: pomoći što većem broju djece da akademski ostvare izvanredan uspjeh, da uživaju u učenju i izazovu te da ostvare svoj potencijal. Vašem djetetu možemo dati alate za cjeloživotnu ljubav prema učenju.
Više od 60 Godina Iskustva

Priče o uspjehu

Povijest KUMONa
Osnovan 1958. u Osaki u Japanu
KUMON metoda
Metoda se koristi u više od 60 zemalja
Pridružite se našoj rastućoj mreži
22.300 instruktora u svijetu

Nekoliko inspirirajućih riječi našeg osnivača Torua Kumona:

Osnivač tvrtke Toru Kumon

"KUMON metoda je utemeljena na uvjerenju da greška nije u djetetu. Mi moramo otkriti potencijal svakog djeteta i omogućiti mu učenje u optimalnom okruženju za učenje. Na taj su način ne samo roditelji i učitelji, već što je još važnije, i sama djeca zadivljena neočekivanim razvojem i počinju vjerovati u svoje sposobnosti. O tome se radi u KUMON metodi."

~ Toru Kumon ~

Pretražite teme za pomoć

Upotrijebite sljedeće teme kako biste saznali više o Kumonu.

Naš blog

Prijeđite prstom da biste vidjeli više