Kako postati KUMON instruktor

Kako postati KUMON instruktor

Kako vam možemo pomoći

Ako želite osnovati franšiznu kompaniju, morate uložiti najmanje 3000 EUR. To obuhvaća početnu naknadu za licencu te različite troškove za predviđene marketinške aktivnosti tijekom prvih 12 mjeseci (odnosno, za 15 mjeseci ako preuzimate postojeći centar za učenje). Uz te troškove, dolaze još financijska sredstva za najamninu i drugi tekući troškovi, uzimajući u obzir likvidnost. U slučaju preprodaje licence, instruktoru koji odlazi isplatit će se otpremnina za preuzimanje.
Od prvog upita instruktorima je obično potrebno od tri do šest mjeseci kako bi otvorili vlastiti centar. Vremenski okvir razlikuje se ovisno o lokaciji i o tome radi li se o novom ili postojećem KUMON centru za učenje.
KUMON nudi provjereni poslovni model i kao korisnici KUMON franšize gradite poslovne odnose s globalno uspješnom tvrtkom koja postoji već 60 godina i trenutačno posluje u preko 50 zemalja diljem svijeta. KUMON ima više od 4 milijuna učenika diljem svijeta.

Možete upotrijebiti naše jedinstvene KUMON programe učenja i profitirati od naših opsežnih mjera za osposobljavanje i podršku. Popularnost KUMON programa pomoći će vam da izgradite održivu osnovu učenika, a vaše će vam se ulaganje isplatiti.
Djelatnost KUMON instruktora zahtjeva puno radno vrijeme.
Kao korisnik franšize, uz podršku cijelog KUMON tima, možete voditi vlastiti posao i primjenjivati jedinstvenu KUMON metodu učenja. KUMON programi osmišljeni su tako da učenici mogu samostalno raditi i biti usmjeravani uputama instruktora. Kao instruktoru, vaše je razumijevanje programa i pojedinog djeteta od iznimne važnosti za uspjeh vaših učenika, stoga prolazite opsežnu obuku za stjecanje iscrpnog znanja o materijalima programa i njihovoj primjeni. Na temelju tog znanja možete pomoći učenicima ostvariti izvrstan uspjeh.
Zanimaju nas ljudi koji su strastveni po pitanju obrazovanja i odgoja te razvoja djece, koji žele voditi vlastiti posao i postati KUMON instruktor, te koji posjeduju dobro znanje iz matematike i engleskog jezika. Cjelokupno osposobljavanje preuzima KUMON. Kandidati trebaju imati završen studij ili ekvivalentnu diplomu, vozačku dozvolu i sve pravne preduvjete za rad. Svaki potencijalni instruktor polaže test iz matematike i engleskog jezika.
Da. Svi potrebni dokazi o zaštiti djece dio su postupka prijave. Njih je potrebno donijeti u KUMON prije prvog osposobljavanja.
Kako bi se izbjeglo prekidanje tijeka rada u centru za učenje, voditelj franšiznog zapošljavanja upoznat će vas s aktivnim kolegama instruktorima i za vas organizirati posjet centru za učenje. Osim toga, jedan dio osposobljavanja proći ćete u jednom od naših vodećih centara za učenje kako biste mogli steći praktično iskustvo u okruženju centra za učenje prije otvaranja vlastitog centra za učenje.
Da. U ponudi za kupnju su uvijek postojeći KUMON centri za učenje.

Za dodatne informacije o postojećim i budućim mogućnostima možete se obratiti našem timu za franšize na broj franchise@kumon.de.

Imate li još pitanja?