Najčešće postavljena pitanja o KUMON CONNECT-u

Kako vam možemo pomoći

KUMON CONNECT su isprobani i testirani KUMON programi učenja i radni listovi koji se isporučuju u digitalnom formatu, što ih čini još pristupačnijim i praktičnijim za učenje pomoću tableta i stylus olovke. Učenici mogu koristiti KUMON CONNECT u razredu baš kao što mogu i papirne radne listove, a kada dovršavaju svoje dnevno učenje izvan centra zadaci će im uvijek biti prikladno prikazani ispravnim redoslijedom kojim ih trebaju ispuniti. Moći ćete vidjeti kako vaše dijete napreduje, a vaš instruktor će moći poslati komentare podrške, dati korisne savjete za učenje i pravilno prilagoditi trenutnu poduku.
KUMON učenici mogu koristiti vlastiti tablet i stylus olovku za učenje putem programa KUMON koristeći KUMON CONNECT, koji je trenutno dostupan za korištenje na sljedećim uređajima:
  • Apple iPad 6. generacije ili noviji i pripadajuća stylus olovka
  • Apple iPad Air 3. generacije ili noviji i pripadajuća stylus olovka
  • Apple iPad Pro 11 1. generacije do 3. generacije i pripadajuća stylus olovka
  • Apple iPad Pro 12.9 3. generacije ili noviji i pripadajuća stylus olovka
  • Samsung Galaxy Tab S6 lite i pripadajuća stylus olovka
  • Samsung Galaxy Tab S7/S7+ i pripadajuća stylus olovka
Molimo kontaktirajte svog lokalnog instruktora o svim dodatnim uslugama koje se nude prilikom učenja pomoću KUMON CONNECT-a, uključujući naknade.

Imajte na umu da KUMON registracijska naknada i mjesečne naknade ne uključuju tablet i stylus olovku.
 
Da, moći ćete provjeravati napredak vašeg djeteta kroz razine, uz pristup podacima o učenju i rezultatima vašeg djeteta.

Imate li još pitanja?