Vaše pristupanje KUMONU

Vaše pristupanje KUMONU

Kako vam možemo pomoći

Ne. Naši instruktori imaju vrlo različite karijeru i pokrivaju čitav spektar zanimanja, od ekonomije i financija preko pedagogije do prava. Mnogi instruktori su KUMON roditelji koji su na vlastitoj djeci vidjeli koliko je učinkovit program pa su odlučili postati dio naše rastuće mreže i pomoći drugoj djeci pri ostvarivanju vlastitih potencijala.
KUMON centar za učenje mora biti prikladan za djecu, biti odgovarajuće veličine i opremljenosti te mora biti u skladu sa svim zakonskim zahtjevima koji se odnose na protupožarnu sigurnost i sprječavanje nezgoda. Zahtjevi su različito regulirani na različitim lokacijama diljem svijeta. Naši instruktori sve više za KUMON učionice iznajmljuju prostore u središtima mjesta jer su lako dostupni, osiguravaju veliku izloženost franšize, a vama omogućuju da proširite bazu učenika na učinkovit način.
Centar za učenje obično je za učenike otvoren dva do šest dana u tjednu, ostatak vremena ovisi o potrebama vašeg poslovanja. Kako vaš centar za učenje bude rastao, tako ćete produžiti radno vrijeme i proširiti ga na dodatne dane.

Prvih šest mjeseci možete imati drukčije radno vrijeme os standardnog jer se tijekom tog perioda upoznajete s programima i istodobno upisujete učenike i zapošljavate djelatnike. To trebate imati na umu i dobro se organizirati.
Bez obzira na dob ili sposobnosti svako je dijete mogući KUMON učenik. Na temelju promatranja tržišta i potencijalnih interesa, utvrdili smo područja na koja se želimo proširiti. Rado ćemo porazgovarati s vama o postojećim ili budućim mogućnostima. Obratite se našem timu za franšizu na broj franchise@kumon.de

Imate li još pitanja?