Marija Hrebac Hlobik
Marija Hrebac Hlobik

O ovom centru

mogućnost online satova
KUMON Centar za učenje Zagreb-Jarun otvoren je 2021.
Godine kao prvi KUMON centar u Hrvatskoj.

Metoda KUMON postoji više od 60 godina i milijuni učenika diljem svijeta uz KUMON ostvaruju svoj potencijal. Osim svladavanja gradiva matematike i engleskog jezika, najveća vrijednost koju učenici razvijaju uz KUMON su preuzimanje odgovornosti i samopouzdanje za postizanje svojih ciljeva.

 

Gledajući uživo učenike po KUMON centrima u drugim zemljama, njihovu znatiželju, fokus, vještine rješavanja zadataka, samostalnost, ponos kad sami pronađu rješenje i ljubav prema učenju koju su razvili, poželjala sam takvu mogućnost ponuditi i djeci i mladima u svom gradu.

Svakom djetetu pristupamo individualno, slijedimo njegov tempo i potičemo 'korak više'. Za razliku od klasničnih škola, svako dijete počinje na razini koju može lako savladati i korak po korak, uz praćanje instruktora, napreduje vlastitom brzinom neovisno o dobi.

Zato je KUMON prikladana metoda i za napredne učenike i za one koji trebaju nadoknaditi praznine u učenju.
 
Proučavanjem metode KUMON i uspjehom koji postižu KUMON učenici diljem svijeta pomislila sam da i djeca u mom okruženju zaslužuju takvu mogućnost. Nakon dva seta intenzivnog treninga u Kumon centrima u Njemačkoj, gledajući malu djecu koja rade naprednu matematiku, ali i veću djecu s teškoćama koja jedino u KUMON centru pišu olovkom i računaju razlomke, ostala sam ganuta napretkom koji su postigli i potencijalom koji posjeduju, a koji bez KUMONa vjerojatno ne bi bio razvijen.

Kao majka vrtićarca i školarke te kao psiholog i uskoro psihoterapeut, primarni cilj mi je razvoj važnih životnih vještina kod djece, poput samostalnog učenja i rješavanja problema, razvoja samopoštovanja, donošenja odluka i preuzimanja odgovornosti za svoje odluke. Napredna znanja iz matematike i engleskog iznad školske razine su posljedica promjene u razmišljanju, navikama i stavovima, a upravo su te promjene ono najvažnije što će vaše dijete dobiti od mene u KUMONu.

Vrijeme nastave

Ponedjeljak 16:00 - 20:00
Utorak Dan bez nastave
Srijeda Dan bez nastave
Četvrtak 16:00 - 20:00
Petak Dan bez nastave
Subota 10:00 - 13:00
Nedjelja Dan bez nastave

Cijene

Jednokratna naknada
Naknada za registraciju kn 170
Što je naknada za registraciju?
Da bi vaše dijete počelo s KUMON učenjem, platit ćete jednokratnu naknadu za registraciju učenika
Mjesečno
Po predmetu kn 490


Obično vaše dijete posjećuje centar za poduku do dva dana u tjednu.

Molimo pitajte instruktora je li trenutno dostupna online podrška.


Vaše dijete će također dobiti dodatne setove na kojima zatim može raditi kod kuće.
 Koliko vremena traje jedan nastavni sat?
Vrijeme potrebno za obavljanje dnevnog rada može biti oko 30 minuta po predmetu. Vrijeme učenja potpuno ovisi o svakom pojedincu i razini programa na kojoj se trenutno nalazi.
Čekaonica za roditelje i djecu
Odjeljak za početnike
mogućnost online satova
Public Transport - tramvaj
Parking - besplatan

Zatražite upute

Hrgovići 77
Zagreb
10000
Vožnja
besplatna procjena razine znanja

Najpopularnija pitanja

Postavite pitanje